Завтра фракція Партії регіонів буде готова до розгляду соціальних законопроектів. Про це, як передає кореспондент ForUm’у, в інтерв'ю парламентським журналістам повідомив замголови фракції ПР Олександр Єфремов.

«Ми будемо готові до будь-якої системи голосування у залі, хоча вважаємо, що не треба маніпулювати ні депутатами, ні громадською думкою, і логічно застосовувати традиційну систему голосування», - зазначив він.

Нардеп пообіцяв, що завтра Партія регіонів конструктивно працюватиме у сесійному залі. Відповідаючи на уточнююче запитання, як діятиме Партія регіонів, якщо не вистачить голосів для ухвалення рішення про підвищення соціальних стандартів, Єфремов заявив: «Якщо голосів не вистачить, значить, ми далі працюватимемо з нашими колегами у цьому напрямі і переконуватимемо їх методами, які є у нас, щоб схилити їх до того, щоб у них з'явилася совість і вони проголосували за підвищення соціальних стандартів».

Наразі практично всі народні депутати залишили будівлю парламенту.

У сесійному залі залишилося приблизно п'ять представників Партії регіонів, проте вони знаходяться на робочих місцях, а не блокують трибуну. У той же час двері виходу у сесійний зал президії ВРУ підперті стільцями.

Як повідомляв ForUm, у вівторок народні депутати вирішили, що голосуватимуть за проекти законів, які стосуються соцстандартів, не за допомогою системи «Рада», а підняттям рук і вголос підтверджуючи свою позицію щодо законопроекту. За таке рішення проголосували 240 із 442 народних депутатів, зареєстрованих у залі.

ПР заблокувала трибуну, наполягаючи на голосуванні картками стосовно соціальних законопроектів.

Сьогодні з ранку регіонали знову заблокували трибуну.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1338