Спікер парламенту Володимир Литвин дав розпорядження підготувати відповідний документ щодо пошкодженого вчора мікрофону. Про це, як передає кореспондент ForUm’у, він заявив, виступаючи на погоджувальній раді ВРУ.

Литвин зазначив, що для депутата «вартість мікрофону – кишенькові гроші», але він упевнений, що кожен парламентарій повинен знати своє місце. Спікер поцікавився, навіщо було ламати мікрофон, адже можна було просто продовжити діалог.

Литвин вважає, що депутати не повинні демонструвати «оскал», і що регламентний комітет зобов'язаний детально вивчити учорашній інцидент.

Звертаючись до голови регламентного комітету Олександра Єфремова, Литвин заявив: «Ваші бійці лізуть на трибуну і в президію, а ви ззаду виконуєте роль поганяла».

Як повідомляв ForUm, напередодні спікер парламенту Володимир Литвин був змушений закрити вечірнє засідання ВРУ через те, що депутати не змогли переголосувати за пропозиції, внесені погоджувальною радою.

У той час як Литвин закликав депутатів схаменутися, народний депутат із ПР Дмитро Шенцев зломав йому мікрофон. Спікер спробував налагодити техніку і продовжити свою промову, але Шенцев повторно його зламав.

Відео інциденту дивіться тут

Ольга Москалюк

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1571