Наталія Сумська, телеведуча, народна артистка України, актриса Національного академічного драматичного театру ім. І.Франка відповіла на три запитання кореспондента ForUm’у.

- Яка новина з Вашого особистого життя останнім часом справила на Вас яскраве враження?

- Особисте життя завжди стикається з професійним. Я думаю, новин в особистому житті не варто чекати. В цій сфері варто діяти. Я новин не чекаю, я їх створюю сама. Їх варто планувати, ставити мету і досягати їх.

- Яка з останніх політичних новин Вас найбільше здивувала?

- Зараз всі, безумовно, цікавляться політикою, але навряд чи проста людина може щось зрозуміти в ній, і якось на неї вплинути. Оскільки її думка ні на що не впливає, та і враховувати її ніхто не збирається. В голові у кожного залишається така мозаїка з політичних подій. Мене більше цікавить проблема молоді і підростаючого покоління, а дорослі, які затівають всі ці політичні перипетії, самі впораються. В політиці ж мене цікавить те, що якимсь чином причетне з роботою радіо, кіно, книговидавництва, театру.

В цій сфері навряд чи мене щось може здивувати або шокувати. Оскільки все відносно. Не треба забувати, що будь-яке висловлювання або декларація – суб'єктивні. Вони не є об'єктивними. Їх потім наприкінці року в якійсь доповіді обов'язково назвуть нежиттєздатними.

- Яку новину Ви чекаєте почути найближчим часом?

- Я хотіла б почути новину всеукраїнського або швидше навіть всехристиянського масштабу: про те, що всі християни, як східного, так і західного обряду святкуватимуть Різдво разом, в один день. Світ гідний цього. Є в цьому значення. Тоді загальний молебень був би сильнішим, і Бог тоді швидше почув би нас. 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

868