Катерина Ващук, голова Координаційної ради аграрних, харчових, переробних союзів і об'єднань відповіла на три запитання кореспондента ForUm’у.

- Яка новина у Вашому особистому житті за останній час Вас найбільше вразила?

- Мене продовжують приємно дивувати діти і внуки. Дочка отримує другу вищу освіту. Вирішила опанувати премудрості економіки. Їй це дуже подобається. За першим фахом вона лікар. Внучка закінчила перший семестр навчання в університеті на відмінно, це також викликало у мене масу позитивних емоцій. Також діти нарешті вирішили ініціювати святкування Нового року у сімейному колі. Раніше завжди я на цьому наполягала. Слава Богу, рідні приносять мені тільки радість.

- Яка з останніх політичних новин Вас найбільше здивувала?

- Мене вже ніщо не дивує. Останні події в державі показали, що в нашій країні все можливо. Тому я вже, напевно, не скоро чомусь дивуватимусь.

- Яку новину Ви чекаєте почути найближчим часом?

- Сподіваюся, що гілки влади знайдуть взаєморозуміння. Буде прийнятий закон про КМ, про опозицію. І конфронтація зміниться діалогом.

Наступний рік - рік Вогненної Свині, це також і мій рік, я народилася під цим знаком. Це неофіційний символ України і тому нам всім має поталанити. Бажаю успіху в цьому році.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

749