Кореспондент ForUm’у поставив три запитання українській співачці Альоні Вінницькій.

- Альоно, яка новина з Вашого особистого життя останнім часом справила на Вас яскраве враження?

- Це поїздки в Данію і Голландію.

В Данії ми були на врученні премії «Music Awards», їздили разом з телеканалом «Інтер».

Цей рік у моєму житті був просто божевільним, відпочити за цей час так і не вдалося. Ми були в травні в Індії, в липні - на о. Кріт, але весь час працювали, а не відпочивали. Тому ми з чоловіком після «Music Awards» втекли до Голландії, до Амстердама, побродити по місту, подивитися кафешки, канали. До речі, дуже вразили місцеві мешканці. А взагалі за романтичною атмосферою ця поїздка вийшла майже другим медовим місяцем.
 

- Яка з останніх політичних новин Вас найбільше здивувала?

- Перехід Мороза в коаліцію з Партією регіонів. Я цього не чекала.

Я взагалі людина, яка знаходиться зовні політики. Але такі новини про людей, які стояли на Майдані пліч-о-пліч, а потім зраджують, мене дивують. Я не обговорюю і не засуджую, я просто такі вчинки не розумію. Їх чоловічими важко назвати.

- Яку новину Ви чекаєте почути найближчим часом?

- Ми зараз готуємося до запису мого нового кліпу. Він називатиметься «Звіздар». В основі сюжету лежить історія про божевільного, романтичного звіздаря, який на небі і в житті намагається знайти якийсь ідеальний образ. В кліпі цим образом стаю я.

Вчора мені чоловік в урочистій обстановці подарував ділянку на Місяці, щоб підняти мені настрій і налаштувати на зйомки «Звіздаря».
 

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

861