Журналіст, генеральний директор телеканалу «КРТ» Володимир Петров відповів на три запитання кореспондента ForUm’у.

- Володимире, яка новина з Вашого особистого життя за останній час була найбільш яскравою?

- До мене прийшов жити кіт. Рудий. Прийшов сам, зайшов по-господарськи в квартиру і залишився на три дні. Після трьох днів спілкування з моєю дворічною донькою не витримав, зібрав речі у вузлик і пішов, кинувши сумний погляд на таз і когтедралку. Яскрава тим, що до мене і люди в гості не часто заходять, тому що я вдома дуже рідко буваю, а тут живий, справжній, рудий кіт.

А по-друге, виявилося, що будинок в якому я проживаю, мабуть, єдиний в Києві, в який не можна підвести Інтернет. В послузі відмовили всі провайдери. У тому числі і «Укртелеком».


- Яка з останніх політичних новин Вас найбільше здивувала?

- Мене давно не дивують політичні новини. Вони мене тішать. Вірніше смішать навіть не новини, а ньюсмейкери. Останнім часом мене дуже смішив Луценко, який впустив до України Щербаня і арештував Курочкіна, і Тарасюк, що не пустив прем'єра в США, збираючись в той же час до Алжиру. Дуже шкода, що розігнали команду КВК від Кабміну, з ними було дуже весело.


- Яку новину Ви чекаєте почути найближчим часом?

Чекаю почути новину про те, що найближчим часом відбудеться повна зміна складу політологів і соціологів, які працюють в Україні. І їм на зміну прийдуть молоді, зухвалі і заможні молоді люди, які зроблять політику в нашій країні яскравою і красивою, а не легко прогнозованою і вульгарною до нудоти.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

768