Первая леди Украины Елена Зеленская прокомментировала временное исчезновение ее официальной страницы в Facebook.

Супруга Зеленского отметила, что ее страница в соцсети была временно заблокирована из-за подозрительной активности в аккаунте.

«Моя новосозданная страница в Facebook уже 2 дня в зоне турбулентности. А вчера из-за зафиксированной «повышенной подозрительной активности» профиль вообще был заблокирован. Сейчас все сообщения восстановили, но на всякий случай дублирую сообщение еще и здесь», - написала она в Instagram, опубликовав пост о школьном питании.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Моя новостворена сторінка у Facebook вже 2 дні в зоні турбулентності. А вчора через зафіксовану «підвищену підозрілу активність» акаунт узагалі був заблокований. Наразі всі дописи відновили, але про всяк випадок дублюю допис ще й тут ⠀——— Сьогодні разом з очільниками Черкащини та Київщини Романом Боднаром і Олексієм Чернишовим обговорили поточний стан системи шкільного харчування та домовилися про наступні кроки. ⠀ Вже на кінець лютого матимемо детальний план пілотного проекту для черкаських шкіл. Комплексна програма впровадження збалансованого харчування буде спрямована насамперед на забезпечення у раціоні учнів достатньої кількості молочних і кисломолочних продуктів. Ідеться не лише про цільне молоко, а й про йогурти, ряжанку, кефір, сир. У багатьох країнах ЄС така практика існує вже кілька десятиліть, а корисний вплив доведений дослідженнями стану здоров’я дітей. До речі, свого часу ця програма існувала і в деяких регіонах України. Тож спробуємо відновити. ⠀ У школах Київщини запланували перевірити якість води, бо є скарги. Аудит хочемо провести із залученням і учнів, і дорослих, щоб паралельно дізнатися, задоволені вони чи не дуже меню їдалень, продуктами, з яких готують страви. А також визначити школи, що потребують першочергової уваги, зокрема ремонту та оснащення харчоблоків, і ті, успішний досвід яких варто масштабувати на рівні області для забезпечення понад 223 тисяч школярів якісним і корисним гарячим харчуванням. ⠀ А ще – добрі новини для школярів Вишневого. Голова Київської ОДА Олексій Чернишов запевнив, що наступного місяця проблемний корпус-довгобуд міської школи № 1, який зводили майже 12 років, нарешті відкриють. Спасибі батькам, які зверталися до всіх інстанцій з проханням втрутитися, за наполегливість і стійкість. ⠀ Повертаючись до харчування ⠀ Наскільки, на вашу думку, доцільна/потрібна в раціоні школярів «молочка»? Чи є ідеї корисних снеків, які мають бути в асортименті шкільних буфетів?

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

 

Напомним, 27 января Елена Зеленская создала страницу в Facebook и отметила, что будет публиковать там лонгриды, а также информативные посты, а аккаунт в Instagram посвятит эмоциям.

Под первой публикацией пользователи Facebook оставили более 9 тысяч комментариев, в основном негативных и оскорбительных.  

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

109