Варто було обкласти високими податками всіх колишніх президентів, міністрів і депутатів. Таку думку висловив Forum'у політолог Олександр Палій, коментуючи держбюджет на 2015 рік і так званий бюджетний пакет законопроектів.

«Значна частина податкових змін спрямована на вирівнювання бюджету, податкового законодавства. Стає менше пільг. У податкових змінах можна було піти далі», - вважає він.

Палій зазначив, що варто було серйозно обкласти податками колишніх високопоставлених чиновників. «Я прихильник того, щоб обкласти серйозними податками всіх колишніх президентів, міністрів і депутатів. Податки для них повинні бути в десятки разів вищі, ніж для інших», - додав політолог.

На його думку, високі податки для колишніх чиновників - справедливість. «Люди, які відповідають за стан справ у країні повинні, повинні трішечки заплатити», - переконаний Палій.

Як раніше повідомляв ForUm, у ніч на понеділок, 29 грудня, Верховна Рада України ухвалила закон «Про Державний бюджет України на 2015 рік» і так званий «бюджетний пакет».
 

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

139