Столичні вулиці готові прибирати від снігу 246 одиниць техніки підприємств комунальної корпорації «Київавтодор». Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

«Враховуючи прогноз українського Гідрометцентру та очікувані опади у столиці у вигляді снігу, підприємства «Київавтодору» готові до роботи в цілодобовому режимі», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що станом на 10:00 ранку 29 грудня, у разі погіршення погодних умов, на київські дороги готові виїхати 246 одиниць снігоприбиральної техніки.

Згідно з повідомленням це, зокрема, 77 снігоочисних автомобілів, 95 солерозкидувачів, 20 навантажувачів солі та піску, 49 тракторів зі снігоочисним обладнанням, а також інша допоміжна техніка. Крім цього, за даними прес-служби, до робіт готова приступити 41 бригада «Київавтодору» у складі 262 осіб.

У КМДА також зазначили, що в нічну зміну, у разі необхідності, для наведення порядку на столичних вулицях будуть задіяні 232 одиниці снігоприбиральної техніки та 21 бригада ручного прибирання підприємств комунальної корпорації «Київавтодор».

Як повідомляв ForUm, синоптики обіцяють, що сніг накриє Україну з понеділка, 29 грудня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

56