На Закарпатті в ніч на понеділок надійшло п'ять повідомлень про замінування об'єктів, які виявилися після перевірки хибними. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Закарпатській області.

«Жартівника», який повідомив вночі про замінування Свалявської районної державної адміністрації, суду, магазину і двох багатоповерхівок, розшукує міліція», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що близько 1:30 на телефон Свалявського РВ Державної служби України з надзвичайних ситуацій зателефонував невідомий чоловік і повідомив про те, що в приміщеннях Свалявської райдержадміністрації та районного суду знаходиться вибухівка. Також йшлося про замінування продовольчого магазину, розташованого навпроти суду.

За даними міліції, незабаром надійшло нове повідомлення про замінування двох багатоквартирних будинків на вул. Менделєєва та вул. Звільнення в м. Свалява.

За даними правоохоронців, на місце події негайно прибули правоохоронці, рятувальники, фахівці-вибухотехніки, кінологи та інші служби. В обох будинках проживає 450 осіб, яких, враховуючи нічний час, не евакуювали.

На всіх п'яти об'єктах під час ретельного обстеження вибухівки не знайдено. Інформація про замінування не підтвердилася.

Правоохоронці встановлюють особу «жартівника».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

50