Правоохоронці посилять заходи безпеки в урядовому кварталі Києва у зв'язку з запланованими на сьогодні масовими акціями громадян. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю столичного управління МВС.

За даними міліції, 26 грудня у центральній частині Києва заплановано кілька заходів з масовою участю громадян у відповідності з раніше поданими заявками.

«Підтримувати правопорядок біля законодавчих органів України буде більше тисячі співробітників міліції, а також представники громадського формування «Київська міська варта».

Правоохоронці закликають організаторів та учасників масових заходів проводити акції виключно у правовому полі із дотриманням вимог чинного законодавства.

«Просимо поводитися цивілізовано, толерантно ставитися один до одного, не піддаватися на можливі провокації і не створювати конфліктних ситуацій, а також сприяти міліції у виконанні функцій з охорони правопорядку», - закликали в главку.

Крім того, в УМВС підкреслили, що особи, винні у порушенні вимог чинного законодавства, будуть нести адміністративну або кримінальну відповідальність.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

42