У Києві в новорічну ніч на Софійській площі гратиме симфонічний оркестр. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

«Новий, 2015 рік у столиці зустрічатимуть у супроводі симфонічного оркестру. 31 грудня 2014 року о 21:00 «Київ-Класик» під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Германа Макаренка почне новорічний концерт на Софійській площі», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що крім симфонічного оркестру гостями свята біля головної ялинки країни будуть також зірки української естради.

Згідно з повідомленням ближче до півночі вокальний ансамбль «Джерело» виконає «Многая літа» у супроводі оркестру «Київ-Класик».

За даними прес-служби, о 23:55 для киян і гостей столиці, які зустрічатимуть Новий рік на Софійській площі, на екрани біля сцени транслюватимуть привітання Президента України Петра Порошенка, Новий рік на Софійській площі розпочнеться з виконання Гімну України.

Крім того, як розповіли в КМДА, на Софійській площі відбудеться «Зірковий вертеп» - театралізоване дійство від творчого об'єднання «Остання барикада».

Завершиться святковий концерт о 2:00 1 січня 2015 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

57