Мітингувальники-власники МАФів розблокували проїжджу частину Хрещатика біля мерії і поступово розходяться, передає кореспондент ForUm'у з місця подій.

Варто відзначити, що мер Києва Віталій Кличко так і не вийшов до присутніх. Станом на 12:45 протестувальників залишилося близько 200.

Раніше бізнесмени обіцяли в разі відсутності реакції з боку КМДА перекрити центр міста і рушити колоною до Адміністрації Президента України.

Нагадаємо, сьогодні вранці біля будівлі міської мерії протестувальники вимагали негайної відставки заступника начальника департаменту містобудування та архітектури Андрія Вавриша, а також прийняття поправки до рішення №62/62 «Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 24 лютого 2011 року № 56/5443 «Про затвердження Порядку визначення обсягів пайової участі (внеску) власників тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності, засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі в утриманні об'єктів благоустрою м. Києва та внесення змін в деякі рішення Київської міської ради».

Олена Бабич, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом