Український парламент показує стійку тенденцію до деградації. На початку 90-х у Верховній Раді було всього три «унсівці», а сьогодні не менше трьохсот депутатів займають яскраво виражену деструктивну позицію в питаннях внутрішньої і зовнішньої політики. Таку думку висловив політолог Віталій Боровець, пише «Взгляд».

«З парламенту в результаті маніпуляцій на виборах «пішли» серйозні політики, юристи, господарники. Їх місце зайняли люмпени, ватажки агресивного натовпу, в який за допомогою політтехнологій і маніпуляцій свідомістю перетворився електорат. Запрограмовані на руйнування, вони не здатні ні в силу свого досвіду, ні освіти будувати сучасну державу», - вважає експерт.

На його думку, нинішню парламентську публіку «шарікових» об'єднує ненависть до будь-якої влади, ненависть до багатих і успішних, дика русофобія.

«У результаті їх діяльність зведеться до банального «відняти і поділити». Для цього і затіяні люстрація, боротьба з корупцією», - вважає Боровець.

«У міру погіршення економічної ситуації в країні в їх середовищі посилиться боротьба за «хлібні посади», за доступ до дерибану бюджетних коштів і західних кредитів. Сутичка за бюджет вже почалася», - розповів політолог.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

27