Уряд України пропонує в 2015 році виділити Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства 300 млн грн коштів з державного бюджету на будівництво, капітальний ремонт та реконструкцію об'єктів у рамках відновлення інфраструктури Донецької і Луганської областей.

Такі ініціативи містяться у пояснювальній записці до доопрацьованого з урядовим проектом Закону №1000 «Про Державний бюджет України на 2015 рік» від 12 грудня, текст якого оприлюднений на сайті Верховної Ради.

«За бюджетною програмою «Відновлення (будівництво, капітальний ремонт та реконструкція) інфраструктури в Донецькій і Луганській областях» передбачено 300 млн грн», - сказано в тексті документа.

Як раніше повідомляв ForUm, Україна має намір підписати кредитну угоду з Європейським інвестиційним банком на суму 200 млн євро, які будуть спрямовані на відновлення систем життєзабезпечення та інфраструктури Донбасу, заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом