Депутат від «Народного фронту» обурена тим, що екс-журналісти «Української правди» не віддали свої голоси за розширення повноважень РНБО.

У таких діях Найєма і Лещенка керівник Антикорупційного бюро (до речі, все ще діє) бачить бажання своїх колег-депутатів попіаритися і вдатися до популізму, пише «Телекритика».

Вчора Тетяна Чорновол вийшла із сесійної зали зі сльозами на очах. Депутат від «Народного фронту» сприйняла як особисту поразку провал голосування за зміни до Закону «Про РНБО». Якщо б зміни були проголосовані позитивно, повноваження цього органу були б істотно розширені. Особливе обурення у Чорновол викликало те, що за зміни в закон не голосували екс-журналісти «Української правди» Сергій Лещенко та Мустафа Найєм. «Мені дуже соромно, що свого часу я працювала з певною командою «Української правди», яка зараз не проголосувала за цей закон. Багато хто не проголосував, але вони зокрема. Вони взагалі були проти збільшення повноважень РНБО. Типу це недемократично. Хоча всі прописані там повноваження були в межах Конституції ... Я вже їм сказала, що наші шляхи розійшлися, це остання крапля. Нічого спільного між нами більше не буде», - заявила Тетяна Чорновол.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

29