Прокуратура Донецької області розслідує зв'язок між вибухом на залізничному мосту в Маріуполі і вбивством співробітника метпідприємства поруч з місцем скоєння теракту. Про це ForUm'у повідомили в прес-службі наглядового відомства.

У прокуратурі нагадали, що сьогодні близько 1:55 була підірвана опора на залізничному мосту через р. Кальчик у Жовтневому районі Маріуполя.

«Внаслідок вибуху на основному залізничному шляху до морського порту пошкоджена значна частина шляхів і конструкції мосту», - йдеться в повідомленні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 258 КК України (Терористичний акт).

Наразі встановлено, що за деякий час до вибуху біля шляхів вчинено умисне вбивство 26-річного охоронця одного з металургійних підприємств. Вогнепальне поранення отримав також ще один співробітник підприємства, 1971 року народження.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 15 год. 2 ст. 115 КК України (Замах на умисне вбивство).

«Правоохоронними органами встановлюються обставини події та зв'язок цього злочину зі здійсненим терористичним актом», - повідомили в прокуратурі.

Нагадаємо, згідно з повідомленням штабу оборони Маріуполя рух поїздів у район залізничного вокзалу і морського торговельного порту тимчасово призупинено.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

107