Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 12 по 19 грудня.

«Ні молочних річок, ні киселевих берегів, на жаль, обіцяти не можу. Наступний рік для країни буде надважким», - Президент України Петро Порошенко про складнощі у 2015 році.

«У той момент, коли вся держава перебуває в темряві, у нас по окремих регіонах світлові феєрверки», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про освітлення рекламних об'єктів, держустанов та центральних вулиць.

«Готові змінювати процедуру розгляду, працювати і вдень, і вночі, але голосування із закритими очима не пройде», - голова фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко про відсутність у ВР проектів змін Податкового і Бюджетного кодексів, а також проекту держбюджету на 2015 рік.

«Я вам обіцяю дуже приємний сюрприз 14 січня. Він вам сподобається», - Президент України Петро Порошенко про призначення голови антикорупційного бюро, яке буде створене 14 січня 2015 року.

«Я послав чіткий сигнал: «вгору», тобто до мене заносити гроші не потрібно - марно», - міністр соцполітики Павло Розенко про те, що хабарів не братиме.

«Крим для нас відкрита рана. Ніякого виправдання кримській анексії не існує», - Президент України Петро Порошенко про анексію Криму Росією.

«Я мрію про те, що після завершення президентської каденції, або каденцій, я зможу обиратися депутатом Європейського парламенту від України», - Президент України Петро Порошенко про те, що в майбутньому мріє стати депутатом Європарламенту.

«Коли в деяких соціальних мережах пішла інформація, що призначення «Кривавого пастора» призвело до обвалу рубля, я вважаю, що це просто збіг», - секретар РНБО Олександр Турчинов про прізвисько «Кривавий пастор», яке йому дали в соцмережах.

«Росія знову показала себе країною, про яку американський сенатор Маккейн сказав, що це не держава, а бензоколонка. Щойно ціна на нафту була відрегульована шейхами, всі побачили, що з нею сталося», - нардеп від «Народного фронту» Віталій Сташук про економічну ситуацію в Росії.

«Гібридна війна, розпочата проти України, не зупинить реформи», - Президент України Петро Порошенко про те, що війна не стане перешкодою для здійснення реформ в країні.

«У нас кожен день робоча дискусія... Ніхто ні на кого не виливав воду, жодного разу. Це комусь, видно, захотілося, щоб у нас були інші стосунки», - глава Адміністрації Президента Борис Ложкін про стосунки з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком.

«Бігати з конвертами – не рішення», - міністр енергетики Володимир Демчишин про відмову від зарплат у конвертах.

«Мінські домовленості – це не меню. Всі 12 пунктів повинні бути виконані», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про виконання Росією мінських домовленостей.

«Турчинов – людина, якій не потрібен час на адаптацію, він повністю володіє ситуацією», - Президент України Петро Порошенко про призначення Олександра Турчинова секретарем РНБО.

«Це не випадкова людина і не парашутист, який прийшов невідомо звідки», - міністр соціальної політики України Павло Розенко про те, що головою Пенсійного фонду може бути призначений Олексій Зарудний.

«Путін відчайдушно ганяється за все більшими завоюваннями, щоб показати свою зовнішню і внутрішню владу. Але проблема в тому, що він не Супермен», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про президента Росії Володимира Путіна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

563