Військовослужбовці Національної гвардії України запобігають незаконному переміщенню зброї в зоні антитерористичної операції на сході України. Про це повідомляє прес-служба структури.

«Для недопущення проникнення диверсійно-розвідувальних груп і переміщення незаконних вантажів, у тому числі зброї та боєприпасів з території тимчасово контрольованої незаконними збройними формуваннями в зоні проведення АТО, бійцями зведеного загону першого батальйону оперативного призначення (резервістів) імені генерала Сергія Кульчицького столичної конвойної бригади Нацгвардії в районі населених пунктів К-М днями була організована робота мобільного блокпоста», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в результаті активної роботи тільки за першу добу несення служби гвардійцями було виявлено 6 випадків незаконного ввезення вантажів на території контрольовані членами НЗФ.

Згідно з повідомленням, водії, один з яких перевозив 9 мм травматичні набої посиленої дії, а інший - військову амуніцію, були затримані для подальшого з'ясування всіх обставин.

Як повідомляв ForUm, раніше на виїздах з АТО посилили контроль вантажів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом