Вчора, 17 грудня, у Борисполі невідомі пограбували ювелірний магазин на майже мільйон гривень. Про це Forum'у повідомили у відділі зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Київській області.

За інформацією правоохоронців, о 14:00 в чергову частину Бориспільського міськвідділу надійшло повідомлення від невідомого громадянина про те, що двоє чоловіків у балаклавах увірвалися в місцевий магазин і, погрожуючи зброєю, незаконно заволоділи ювелірними прикрасами.

Встановлено, що двоє грабіжників, зростом 170-175 см, одягнені в чорний одяг, рукавички та балаклави, зайшли до приміщення одного з торговельних центрів міста Борисполя, зробили кілька пострілів у стелю і наказали всім відвідувачам та продавцям магазину лягти на підлогу і не рухатися. В одного із нападників у руках був предмет, схожий на автомат. Після чого зловмисники розбили вітрину ювелірного кіоску, який орендував місце в торговельному закладі, й заволоділи золотими виробами на суму близько мільйона гривень.

Під час скоєння злочину продавця ювелірного кіоску в приміщенні не було. Жінка йшла на обідню перерву. Внаслідок нападу ніхто з відвідувачів і продавців торговельного закладу не постраждав.

Наразі правоохоронці проводять слідчо-оперативні та розшукові заходи з метою встановлення місцеперебування невідомих осіб, причетних до цього злочину.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

87