У Донецькій області у жителя м. Красноармійська співробітники правоохоронних органів вилучили зброю та боєприпаси. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Донецькій області.

«Начальником сектору карного розшуку Красноармійського міського відділу була отримана оперативна інформація про те, що чоловік 1961 р. за місцем свого проживання незаконно зберігає вибухонебезпечні речовини. У ході перевірки ця інформація підтвердилася», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за місцем тимчасового проживання у 53-річного чоловіка виявили і вилучили дві гранати Ф-1, РГО та запали до них, пістолет марки Zoraki 814-s з набоями до нього, а також велику кількість марихуани.

Відомості за цим фактом внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом