Президент України Петро Порошенко хоче врегулювати ситуацію в країні, але багато інших посадовців налаштовані войовничо, заявив президент Росії Володимир Путін під час щорічної прес-конференції в четвер, 18 грудня.

Путін зазначив, що він разом із Порошенком був ініціатором зустрічей у Мінську і Глава України налаштований на врегулювання.

«Безумовно, Президент України, звісно, хоче врегулювання, і у мене немає сумнівів, що він прагне цього, але він там не сам. Ми чуємо заяви посадових осіб про те, що потрібно мало не воювати там до кінця, що все може мало не призвести до якоїсь загальноконтинентальної кризи. Чуємо багато войовничих заяв», - сказав Путін, повідомляє РІА Новости.

«Думаю, що Президент Порошенко налаштований на врегулювання, але потрібні конкретні дії, кроки», - зазначив Путін.

За його словами, іншого шляху, крім як шлях мирного врегулювання, не існує.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Петро Порошенко заявив, що конфлікт на сході України буде подоланий виключно мирним шляхом на базі Мінських домовленостей.

Нагадаємо, 17 грудня Порошенко повідомив, що наступне засідання тристоронньої Контактної групи з врегулювання ситуації в Україні може відбутися у Мінську в неділю, 21 грудня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом