Завдяки новим успішним тестам і дослідженням фармацевтів компанія Berlin-chemie представила ринку вдосконалений препарат «Пангрол», який призначений для замісної терапії при зовнішньосекреторній недостатності підшлункової залози, таких як хронічний та гострий панкреатит, пухлини підшлункової залози, пацієнтам після резекцій шлунка та тонкого кишечнику, при муковісцидозі.



Зміна в змісті і формі випуску самого препарату для вживання призвели до того, що елементи «Пангрол 25 000» залишаються тими ж перевіреними, як і в «Пангролі», проте змінюється принцип їх дії всередині організму.

Як? На це питання ми відповімо, розповівши про деякі особливості препарату.

По-перше, «Пангрол 25 000» створений за технологією «EURAND minitabs Technology», це поєднання в одній лікарській формі двох видів твердих форм - тверда капсула містить у собі стандартизовану кількість міні-таблеток.

Подібна форма забезпечує високий захист мінітаблеток від кислоти шлункового соку і швидке подальше вивільнення ферментів у 12-палій кишці.

Однаковий розмір міні-таблеток забезпечує рівномірність перемішування з їжею і пасаж з хімусом у 12-палу кишку, високий ступінь фрагментації (маленький розмір міні-таблеток) також впливає на швидкість розчинення препарату і, отже, на біологічну активність;

По-друге, відзначимо, що саме свинячий панкреатин є найбільш фізіологічним для людини. Свинячий панкреатин, який входить до складу «Пангролу», на даний момент є стандартом для лікування зовнішньосекреторної недостатності підшлункової залози і має на 75% більшу активність ліпази, у порівнянні з, наприклад, ферментами великої рогатої худоби. Ферменти від великої рогатої худоби у свою чергу не безпечні, оскільки можуть містити трансмасивні збудники (ящур і губчаста енцефалопатія).

По-третє, тепер на 25% підвищився рівень амілази та протеаз. Адже саме фермент амілаза необхідний для переробки вуглеводів. Під дією амілази вуглеводи руйнуються і легко всмоктуються в кров, а протеаза - це група ферментів, які присутні в шлунковому соку і теж виробляються підшлунковою залозою. Протеаза необхідна для розщеплення білків.

Також відзначимо, що подібна форма випуску препарату «Пангрол 25 000» дає можливість індивідуального підбору і зручність застосування для пацієнтів з різних терапевтичних груп, оскільки кожна міні-таблетка препарату містить чітко дозовану кількість ліпази.

Лікуйтеся оптимально разом з «Пангрол 25 000»!

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

113
Теги