Німеччина виділить €14 мільйонів на природоохоронні заходи в Україні. Про це повідомляє прес-служба Міністерства екології та природних ресурсів України.

«Німецька сторона підтвердила надання Україні €14 мільйонів на впровадження проекту «Підтримка природно-заповідних територій України», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що ці кошти підуть на зміцнення національних природних парків, біосферних та природних заповідників у Карпатському регіоні України для збільшення кількості відвідувачів і туристів, посилення освітньої роботи з місцевим населенням, виконання європейських вимог щодо збереження особливо цінних тварин та рослин.

Згідно з повідомленням, такі домовленості були досягнуті в ході зустрічі міністра екології та природних ресурсів України Ігоря Шевченка з представниками уряду Федеративної Республіки Німеччина.

Крім того, за даними прес-служби, йшлося про можливість виділення ще €19 мільйонів на збереження особливо цінних лісових екосистем з метою їх адаптації до змін клімату та на будівництво міжнародного центру збереження букових лісів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом