Київська міська державна адміністрація витратить на святкування Різдва та Нового року 1,8 млн гривень, повідомила директор департаменту культури Діана Попова сьогодні, 16 грудня, на брифінгу в Києві.

«У цілому цього року на святкування Різдва і Нового року київська влада витрачає 1,8 млн гривень, понад мільйон з цих грошей - це подарунки для дітей з особливими потребами, дітей-сиріт та дітей батьків із зони АТО і на невеликі вистави, які будуть по районах», - наводить слова Попової УНІАН.

Вона зазначила, що під час новорічних і різдвяних свят усі муніципальні служби міста працюватимуть за планом.

«Залучено понад 25 служб міста, які дозволять нам провести масштабні святкування, щоб усі діти отримали задоволення, тому що це свято насамперед робиться для дітей», - зазначила вона.

«Дуже багато переселенців перебуває в Києві, для них ці події на Донбасі набагато трагічніші, ніж, можливо, для киян, і ми сподіваємося, що вони зможуть відчути теплоту наших сердець, як і всі діти-сироти. І дуже велику увагу цього року ми приділили людям з обмеженими можливостями, щоб вони могли брати активну участь у наших святкуваннях», - запевнила Попова.

Нагадаємо, у Києві святкування Нового року і Різдва почнуться з 16 грудня виставкою-ярмарком на Софійській площі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом