У Молдові журналісти виявили наркопритон у багатоквартирному будинку, де мешкає президент країни.

Мешканці будинку неодноразово зверталися в поліцію, але ситуація не змінилася.

У відчаї люди вирішили просити допомоги у свого сусіда, глави держави Миколи Тимофті, якому спрямували колективного листа. Проте співробітники президентської адміністрації перенаправили його в поліцію, повідомляє ТАСС з посиланням на репортаж молдовського телеканалу «Публіка».

«Начебто вжили якихось заходів, але на дуже короткий період, через деякий час ситуація навіть погіршилася», - розповів журналістам представник мешканців будинку Роман Ангеліу. Він продемонстрував їм двір, який буквально усіяний використаними шприцами. За його словами, люди скаржаться поліцейським, що наркомани зламують припарковані у дворі автомобілі, крадуть з підвалів і підсобних приміщень.

Проте у поліцейській дільниці представникам преси повідомили, що проведена за цими скаргами перевірка не дала результатів. Не переконали правоохоронців і відео прихованої камери, яку встановили журналісти навпроти дверей сумнівної квартири, щоб провести власне розслідування.

«Існує багато методів, які може використовувати дільничний, оперативна служба і весь комісаріат, тим більше що на їхній території мешкає президент. Вони давно повинні були розібратися з цим кублом», - прокоментував журналістське розслідування колишній віце-комісар поліції Кишинева Володимир Коваль.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

84