У Житомирській області у жителя Коростишева дільничні міліціонери вилучили набої. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Житомирській області.

«В ході проведення операції «Зброя і вибухівка» працівники Коростишівського РВ УМВС Житомирщини, серед інших заходів, проводять перевірки власників мисливської зброї щодо додержання ними обов'язкових умов її зберігання. Під час одного з таких візитів інспектори виявили у 36-річного жителя райцентру невраховані боєприпаси», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що власник мисливської зброї зберігав набої калібру до іншої зброї. За даними правоохоронців, чоловік не став пояснювати походження та призначення боєприпасів.

Так, набої - 100 шт. калібру 5,6 мм і 16 шт. калібру 9 мм - були вилучені і спрямовані на експертизу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція зазначеної статті за зберігання боєприпасів без передбаченого законом дозволу визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

121