9 грудня у Святошинському районі Києва невідомий пограбував відділення одного з банків. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в місті Києві.

За інформацією правоохоронців, о 16:00 до чергової частини Святошинського районного управління міліції столиці надійшло повідомлення про розбійний напад на один з банків.

Встановлено, що до приміщення банківської установи зайшов невідомий чоловік приблизно 35-40 років. Він підійшов до віконця каси і, не ховаючи обличчя, направив предмет, схожий на пістолет, на співробітницю установи з вимогою віддати гроші. Коли вона не погодилася, відвідувач повідомив, що вистрілить у ногу іншої працівниці банку, яку тримав біля себе, і направив на неї ймовірну зброю. Касир віддала зловмиснику 7500 гривень, і той зник з місця події.



Слідчим відділом Святошинського районного управління міліції столиці відомості про кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України - «Розбій». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють інформацією про особу розшукуваного або місце його перебування, повідомити про це телефонами 102 або (044) 424-03-41 до чергової частини Святошинського РУ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

78