Президент Російської Федерації Володимир Путін провів нараду з постійними членами Ради Безпеки щодо ситуації на Донбасі. Про це йдеться на сайті Кремля.

Учасники наради висловили крайню стурбованість у зв'язку з тривалою надзвичайною напруженістю гуманітарної ситуації в Луганській і Донецькій областях.

У нараді взяли участь голова уряду Дмитро Медведєв, голова Ради Федерації Валентина Матвієнко, керівник Адміністрації Президента Сергій Іванов, секретар Ради Безпеки Микола Патрушев, міністр внутрішніх справ Володимир Колокольцев, міністр оборони Сергій Шойгу, заступник секретаря Ради Безпеки Рашид Нургалієв, керівник Федеральної служби безпеки Олександр Бортников, керівник Служби зовнішньої розвідки Михайло Фрадков і постійний член Ради Безпеки Борис Гризлов.

Нагадаємо, вранці 9 грудня прес-центр АТО повідомив про введення режиму припинення вогню на всіх позиціях сил антитерористичної операції на сході України.

Чергова зустріч тристоронньої Контактної групи щодо ситуації на Донбасі була запланована в Мінську на 9 грудня, але її скасували. Однак представники самопроголошених ДНР і ЛНР хотіли провести її 12 грудня.

Глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив напередодні, що в України з'явився шанс встановити мир.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом