Правоохоронці не виявили вибухівку в будівлі Харківського апеляційного господарського суду. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю обласного Управління МВС.

За інформацією правоохоронці,в у ході перевірки повідомлення про замінування приміщення суду було евакуйовано близько 250 осіб. Фахівці провели ретельний огляд трьох поверхів адмінбудинку та прилеглої території, загальною площею більше п'яти тисяч квадратних метрів. «Ніяких вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не виявили», - йдеться в повідомленні.

Цей факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкцією цієї статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.

Правоохоронцями проводяться всі необхідні розшукові заходи з метою встановлення особи, яка зробила неправдиве повідомлення про мінування установи.

Як повідомляв ForUm, сьогодні, 11 грудня, близько 11:30 до міліції міста Харкова надійшло повідомлення про те, що в будівлі Харківського апеляційного господарського суду закладена бомба.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

31