Найближчої доби погоду більшої частини території України визначатимуть атмосферні фронти, які поступово переміщаються в східному напрямку; температурний фон майже не зміниться, повідомляє Укргідрометцентр.

Уночі в Україні, крім західних областей, вдень у східній частині мокрий сніг та дощ (у центральних областях, вночі та в південній частині місцями невеликі опади), місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. Уночі та вранці в Україні місцями туман. На дорогах, крім південної частини, ожеледиця. Вітер південно-західний (вдень у південно-східній частині північно-східний), 5-10 м/секунду.

Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, в Карпатах та на Прикарпатті 1-5° морозу, вдень від 1° морозу до 5° тепла.

У Криму дощ (вночі невеликий); температура вночі 3-8° тепла, вдень плюс 7-12°.

У Києві вночі дощ та мокрий сніг, туман, слабка ожеледь і налипання мокрого снігу; вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/секунду. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 1-3° тепла, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 12 грудня найвища температура, +9,5 градусів, була у 1965 р., найнижча, -22,6 градуса, в 1927 році.

13 грудня - без опадів. Уночі, вранці на півдні та сході місцями туман. На дорогах північно-західної частини подекуди ожеледиця.

Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с, у західних та північних, а вдень і в центральних областях пориви 15-20 м/с, у Карпатах до 25 м/секунду.

Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла; в південних областях уночі близько 0°, вдень 3-8° тепла; в Криму вночі 1-6° тепла, вдень плюс 7-12°.

У Києві - без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с, пориви до 15-20 м/секунду. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 2-4° тепла.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

32