Печерський районний суд столиці обрав одному з учасників Автомайдана запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, повідомили ForUm'у у відділі зв'язків з громадськістю ГУМВС України в м. Київ.

У міліції нагадали, що сьогодні, 10 грудня, співробітники столичної міліції за рішенням Печерського районного суду примусово доставили до судової установи одного з учасників Автомайдану для обрання запобіжного заходу у рамках кримінального провадження, розпочатого у вересні поточного року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство).

«Коли співробітники міліції показали фігуранту постанову Печерського суду про примусову доставку його для участі в судовому засіданні, той спробував втекти. Правоохоронці наздогнали чоловіка. Падаючи в сніг, він пошкодив собі ніс. Далі чоловіка доставили в Печерський районний суд, де його оглянули лікарі. Медики констатували, що серйозних ушкоджень немає, тому, порекомендувавши в подальшому звернутися за консультацією до профільного фахівця - отоларинголога, дозволили брати участь у процесуальних діях», - йдеться в повідомленні.

За даними низки ЗМІ, затриманим є один з лідерів Автомайдану Сергій Коба.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

41