ТОВ «Юнісон груп» заявляє про вторгнення на територію СПП «Чумаки» невідомої групи людей, озброєних автоматичною зброєю. Про це повідомляє прес-служба «Юнісон груп».

«Сьогодні о 18:30 на територію підприємства СПП «Чумаки» напали озброєні люди в чорних масках-балаклавах. Загарбники під'їхали на 2 автобусах і 15 машинах і розосередилися по всіх об'єктах підприємства, що знаходяться в трьох селах Дніпропетровської області - Чумаки, Маївка і Зоря. Ні одяг, ні автомобілі не містять розпізнавальних знаків», - йдеться в повідомленні.

У компанії відзначили, що стурбоване безпекою своїх працівників та жителів сіл, в яких розташоване підприємство. «ТОВ «Юнісон груп» просить втрутитися в ситуацію правоохоронні органи, представники підприємства вже звернулися в органи МВС з відповідною заявою», - заявляє прес-служба.

Нагадаємо, 26 листопада ТОВ «Юнісон Груп» заявило про рейдерське захоплення СПП «Чумаки», яке з 1 липня 2013 року входить до складу групи. 27 листопада реєстратор Реєстраційної служби Дніпропетровського районного управління юстиції Дніпропетровської області Абрамова Тетяна Ігорівна незаконно внесла в Єдиний державний реєстр підприємств, організацій і установ інформацію про зміну власника СПП Чумаки з ТОВ «Юнісон Груп» на невідому офшорну компанію Стеллар Партнерс ЛТД.

Події навколо підприємства свідчать про явну спробу захоплення підприємства з застосуванням незаконних методів та підроблених документів, зокрема, внесення до реєстру підприємства неправдивих відомостей щодо призначення директора та зміни засновника. Також ТОВ «Юнісон груп» констатувало, що рейдерське захоплення СПП «Чумаки» відбувається з мовчазної згоди Дніпропетровського районного управління юстиції Дніпропетровської області.

У зв'язку з рейдерським захопленням СПП «Чумаки» та з метою захисту своїх законних прав та інтересів ТОВ «Юнісон Груп» звернулося в органи внутрішніх справ із заявою про вчинення злочину та порушення кримінальної справи стосовно незаконно призначеного директора СПП «Чумаки» Шаптоли Сергія і дій реєстратора Тетяни Абрамової. Крім того, були ініційовані судові розгляди щодо скасування та призупинення дій вищевказаних злочинних осіб.

ТОВ «Юнісон Груп» - група українських компаній, об'єднаних в управління європейськими інвестиційними фондами. Зокрема, група UNISON керує портфелем активів у сфері офісної, торговельної, логістичної нерухомості, сільського господарства. Спираючись на кращий європейський досвід, група UNISON реалізує інноваційні проекти, привносячи в український ринок нерухомості нову якість будівництва і унікальні сервіси. У структуру групи UNISON входять Юнісон Банк і страхова компанія «Юнісон-Гарант». Група застосовує європейські правила ведення бізнесу, враховує традиції та особливості, та зацікавлена у поліпшенні якості життя тих міст і регіонів, де розвиває свої проекти.

СПП «Чумаки» є зразковим сільськогосподарським підприємством Дніпропетровської області. Підприємство містить понад 1300 голів великої рогатої худоби і обробляє близько 5500 га землі. Підприємство щорічно досягає високих показників продуктивності коров'ячого молока і врожайності таких рослинницьких культур, як озима пшениця, жито, ячмінь, кукурудза, соняшник тощо. На сьогодні підприємство займає сьоме місце в області за обсягом виробленого молока і 37-ме місце в області за обсягом посівних площ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

81