У суботу, 6 грудня, на телефони екстрених служб Львова надійшло три повідомлення про замінування різних об'єктів. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Так, о 00:28 невідомий з таксофона телефоном Львівського міського управління ГУ МВС України повідомив про замінування ресторану-пивоварні. Після прибуття на місце з приміщень ресторану було виведено 550 осіб. Фахівці перевірили приміщення та прилеглу територію, вибуховий пристрій виявлено не було.

У той же день о 00:30 від невідомої особи на лінію «101» надійшло повідомлення про замінування вул. Панаса Мирного. Після проведення обстеження вибухонебезпечних предметів і тут виявлено не було.

О 17:48 невідомий телефоном чергового Львівського міського управління ГУ МВС України у Львівській області повідомив про мінування військової частини 4114 Західного територіального командування Національної гвардії. З приміщень військової частини в інше приміщення тимчасово були евакуйовані 122 військовослужбовців. Фахівці провели обстеження приміщень військової частини та прилеглої території, проте ніяких вибухонебезпечних предметів також знайдено не було.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

23