Близько 60 радикально налаштованих неповнолітніх громадян розгромили зал гральних автоматів, повідомили ForUm'у у відділі зв'язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві.

«У Святошинське районне управління міліції столиці надійшло анонімне повідомлення про функціонування залу гральних автоматів», - сказано в повідомленні.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група.

«У приміщенні правоохоронці виявили групу неповнолітніх, всього 60 осіб, які перед цим пошкодили майно, системні блоки та монітори, розташовані в залі. Речові докази, якими здійснені пошкодження, вилучені», - зазначають у відомстві.

Вилучена комп'ютерна техніка.

Слідчим відділом Святошинського районного управління міліції столиці відомості про кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України - «Хуліганство». Наразі проводиться досудове розслідування.

Міліція звертається до всіх батьків «з проханням цікавитися життям своїх дітей, перевіряти коло їх спілкування і чим вони займаються».

«Адже до досягнення ними повноліття батьки за них несуть відповідальність у повному обсязі», - наголошують правоохоронці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом