Співробітники податкової міліції Харківської області знайшли вибухові частини від установок залпового вогню «Град» та «Ураган», нелегально ввезені із зони проведення АТО.

За даними прес-служби Головного управління Міндоходів у Харківській області, небезпечні предмети були виявлені на нелегальному пункті прийому металобрухту.

«Зловмисники зберігали небезпечний металобрухт в одній із промислових зон міста. «Вибуховий вантаж» оперативники виявили у «КамАЗі», який злочинці кинули, ховаючись від міліції», - повідомив начальник облуправління Сергій Мережко.

Крім цього в складських приміщеннях співробітники оперативного управління виявили пошкоджені автомобільні кузови. На одному з цих авто залишилися номери Луганської області та сліди від стрільби.

«Зараз встановлюється, чи становить небезпеку людському життю виявлений вантаж, - зазначив Мережко, - проводяться заходи щодо встановлення місцеперебування власників приймального пункту для їх притягнення до відповідальності».

Слідче управління ГУ Міндоходів у Харківській області вирішує питання про внесення цього правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом злочину, передбаченого ст. 213 Кримінального Кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

33