Президент Петро Порошенко з нагоди Дня Збройних Сил України вручив державні нагороди, ордери та ключі від квартир військовослужбовцям та членам їхніх сімей у новому мікрорайоні в селі Гора під Києвом. Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

Звертаючись до військових, Президент зазначив, що отримані квартири - винагорода за бездоганну службу. Глава держави висловив слова вдячності військовим. «Ми вдячні вам, як і тисячам воїнів, які самовіддано стали на захист Батьківщини», - зазначив Порошенко.

Президент зазначив, що за останні шість місяців вдалося створити Збройні Сили, здатні дати відсіч ворогові. «Щодня керівництво країни робить усе для того, щоб зміцнити оборону, посилити наші підрозділи, щоб бути в змозі дати відсіч загарбникам, які спокусилися на суверенітет і територіальну цілісність держави», - сказав Порошенко.

Як зазначає прес-служба Президента, п'ятеро військових отримали з рук Порошенка державні нагороди, десятеро військових - оглядові ордери та ключі від квартир. Усього житло отримали 65 військовослужбовців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом