У Кривому Розі правоохоронці затримали 16-річного учня ліцею, який повідомив про замінування навчального закладу. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Дніпропетровській області.

За інформацією правоохоронців, вчора, 4 грудня, до чергової частини Тернівського райвідділу міліції Криворізького міського управління міліції від невідомої особи надійшло повідомлення про те, що в будівлі ліцею по вул. Косигіна станеться вибух.

Під час огляду приміщень ліцею, вибухових пристроїв або речовин виявлено не було. З будівлі було евакуйовано 200 учнів та 53 працівники.

За скоєння злочину співробітниками міліції був затриманий 16-річний учень зазначеного ліцею. Молодий чоловік пояснив, що о 10:45, перебуваючи вдома, він вирішив пожартувати і зателефонував у чергову частину міліції з неправдивим повідомленням про замінування.

За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом