«Київенерго» оприлюднило графіки відключення електрики в місті на 77 МВт, отримані від «Укренерго». Згідно з повідомленням «Київенерго», світло буде відключатися сьогодні і завтра (4-5 грудня) з 8:00 до 11:00 і з 16:00 до 22:00.

У той же час, за даними Корреспондент.net, аварійні відключення загалом по Україні введено в розмірі 4 600 МВт. Зазначимо, 1 грудня, коли стартували віялові відключення електрики, обмеження було 1 400 МВт.

«Крім того, сьогодні, 4 грудня, о 9:11 за командою диспетчера «Укренерго» був застосований графік аварійних відключень, забезпечивши обмеження потужності по Києву в обсязі 149 МВт», - зазначили в «Київенерго».

У компанії запевнили, що відключення споживачів від електроенергії відбуватиметься не більше ніж на дві години, а всі графіки аварійних відключень узгоджені з органами місцевого самоврядування.

Як повідомляв ForUm, мер столиці Віталій Кличко заявив, що електроенергію в житлових будинках, установах соціальної інфраструктури та життєзабезпечення столиці відключати не будуть.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом