ТОВ «Луганське енергетичне об'єднання» (ЛЕО) планує в майбутньому перераховувати всі платежі за спожиту електроенергію українському державному підприємству «Енергоринок», повідомив виконувач обов'язків генерального директора ЛЕО Олександр Ємельяненко.

«Ми будемо перераховувати в «Енергоринок» України, щоб до ЛНР не було жодних претензій», - пояснив він. За словами Ємельяненка, для організації своєчасних розрахунків ЛЕО вже почало прийом платежів від юридичних осіб і підприємців у відділі збуту, розташованому в Луганську», - наводить його слова РІА Новости.

Він зазначив, що в Луганську з нового року відкриється повноцінний центр прийому платежів на базі колишнього банку «Київська Русь». Пізніше аналогічні центри будуть створені по всій ЛНР.

Українське державне підприємство «Енергоринок», створене в 2000 році, займається купівлею електроенергії у виробників і її оптовим продажем енергопостачальним компаніям і виконує функції розпорядника системи розрахунків і коштів ринку і координатора процедур погашення заборгованості підприємств паливно-енергетичного комплексу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом