Випади групи Ігоря Коломойського в сторону команди Президента України Петра Порошенка були очікувані. Таку думку кореспонденту ForUm'у висловив народний депутат від фракції «Блок Петра Порошенка» Володимир Ар'єв.

«У мене ніколи не було рожевих окулярів щодо Коломойського. Ця людина в першу чергу захищає свої інтереси, і ефективна організація оборони частини східних областей була винятково тому, що він не хотів віддавати Путіну свої активи. Все, що робить Коломойський, виключно прагматичний», - вважає депутат.

На думку Ар'єва, на сьогоднішній день Коломойському необхідна контрибуція.

«Це створення свого пояса - «новоколомойщини» замість Новоросії від Харкова до Одеси плюс позиції в уряді, які б дозволили посилити групу «Приват», яка перебуває у дуже поганому фінансовому становищі, можна сказати на межі банкрутства», - пояснив він.

«Коломойський завжди звик діяти шляхом шантажу і вичавлювання, виходячи зі ставлення його людей до Порошенка. Те, що робить сьогодні Коломойський, не створить нормальних відносин у політиці України. Людина, яка в таких умовах переслідує власні інтереси, завжди програє. Кожен герой має подяку, поки він не став гемороєм», - підсумував Ар'єв.

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом