У Донецьку внаслідок бойових дій загинув один мирний житель. Про це йдеться у повідомленні прес-служби міськради.

Відзначається також, що вечір та ніч 3 грудня в Донецьку пройшли напружено. Під артилерійським обстрілом виявився Кіровський район.

«Внаслідок бойових дій загинув один мирний житель. Внаслідок потрапляння снарядів зруйновані будинки по вул. Погодіна,12, вул. Лазурній ,5, вул. Сергіївській, 1,3, вул. Ломоносова, 10, 10а», - йдеться в повідомленні.

Ділянка кордону Кіровського та Куйбишевського районів, що проходить через річку Дурна, черговий раз стала мішенню для важкої артилерії.

«З 22:50 до 2:15 мешканці селища Червоний Орач повідомляли в аварійно-диспетчерську службу ПАТ «Донецькміськгаз» про руйнування будинків і розподільних газопроводів. Аварію було локалізовано», - додали в прес-службі.

Сьогодні, 4 грудня, ремонтно-відновлювальні бригади приступили до ліквідації наслідків нічного артобстрілу по вул. Погодіна,14, Лазурній, 4, 6,19, 27, Чекаліна, 1а, 1б, Великоновосілківській, 178.

Так, станом на 4 грудня в Донецьку без газопостачання залишаються 2223 абоненти, серед них 4 багатоквартирних будинки, 1885 будинків приватного сектора і 20 підприємств.

Станом на 10:00 в місті відносно тихо, повідомлення про ведення бойових дій у районах від мешканців не надходять.

Комунальні підприємства, які забезпечують життєдіяльність міста, працюють у штатному режимі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

38