У Донецьку і Луганську будуть розгорнуті групи з контролю та координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін. Про це в ході брифінгу заявив спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, повідомляється на офіційному сайті центру.

«Зараз вживаються заходи щодо побудови ефективного механізму, який дозволить припинити збройне протистояння. Зокрема, цим займається Спільний центр з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін, у роботі якого беруть участь представники Збройних сил України і Російської Федерації за активної участі фахівців ОБСЄ», - зазначив він.

За словами Лисенка, найближчим часом, крім постійно діючої робочої групи в Дебальцевому, будуть розгорнуті аналогічні групи у Донецьку та Луганську. «Ця робота є досить делікатною, ми будемо інформувати про результати. Детальну інформацію про діяльність Спільного центру також буде надавати Міністерство оборони», - підкреслив він.

Як раніше повідомляв ForUm, у зоні антитерористичної операції на сході України продовжена робота Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування конфліктуючих сторін.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

25