Чоловік, який нещодавно двічі «замінував» залізничний вокзал у Києві, поміщений на примусове лікування в психоневрологічну лікарню. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Управління міністерства внутрішніх справ України на Південно-Західній залізниці.

Відзначається, що даний зловмисник 27 листопада поточного року двічі «мінував» залізничний вокзал станції «Дарниця». В обох випадках огляд довів: ні вибухових, ні небезпечних пристроїв на території зазначеного вокзалу не було.

Згідно з повідомленням, працівники міліції встановили, що дзвінки надходили з двох різних таксофонів, розташованих недалеко від вокзалу.

«Відразу після відпрацювання території правоохоронцями виявлено та затримано підозрілого громадянина, який не раз притягувався до відповідальності за скоєння аналогічних злочинів», - йдеться в повідомленні.

За даними міліції, 37-річний киянин зізнався у скоєному, своїми словами довів оперативну інформацію міліціонерів з двох телефонних дзвінків з різних таксофонів, розташованих біля будівлі вокзалу станції «Дарниця».

На даний момент з'ясовуються всі обставини правопорушення, у якому попередньо вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). За скоєння цього злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 8 років.

Разом з тим, як повідомили в міліції, незважаючи на те, що чоловік страждає на психічні розлади, за рішенням Дарницького районного суду міста Києва його було поміщено на примусове лікування в Київську психоневрологічну лікарню.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

47