Кабінет Міністрів України збільшив у 2014 році витрати на забезпечення перевезень вищих посадових осіб держави авіаційним транспортом на 2,046 млн грн.

Про це йдеться в розпорядженні уряду № 1158-р від 26 листопада.

«Збільшуються витрати Держуправління справами за програмою «Забезпечення перевезень вищих посадових осіб держави авіаційним транспортом» на 2,046 млн грн», - йдеться в документі.

Крім того, Кабмін доручив зменшити обсяг видатків споживання за програмою «Фінансова підтримка санаторно-курортних закладів» на 3,346 млн грн (з них на оплату праці передбачено - 1,466 млн грн, на оплату комунальних послуг та енергоносіїв - 1,293 млн грн).

Разом з тим на 1,3 млн грн збільшуються видатки за програмою «Фундаментальні і прикладні розробки та дослідження у сфері державного управління, стратегічних проблем внутрішньої і зовнішньої політики та з питань посередництва і примирення при вирішенні колективних трудових спорів (конфліктів)».

Міністерству фінансів України доручено забезпечити після погодження Держуправління перерозподіл видатків держбюджету з парламентським комітетом з питань бюджету для внесення відповідних змін до розпису державного бюджету.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

38