Ніч на 29 листопада в Донецьку пройшла відносно спокійно. Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на офіційному сайті мера Донецька Олександра Лук'янченка.

«Повідомлення про події в районах міста не надходили. Станом на ранок суботи в Донецьку тихо», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що системи життєзабезпечення міста і громадський транспорт працюють у штатному режимі. Бригади ДТЕК Донецькобленерго і ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля водночас ведуть роботи по ремонту і заміні ліній електропередачі та електрообладнання, пошкоджених внаслідок бойових дій.

Згідно з повідомленням, 28 листопада відновлено електропостачання трьох чотириповерхових будинків та будинків приватного сектора селища Абакумова в Кіровському районі, близько 100 будинків приватного сектора в Петровському районі, а також жителів Калінінського району в районі проспекту Дзержинського.

Також уточнюється, що відсутнє електропостачання в Петровському та Куйбишевському районі. Частково залишається знеструмленим селище Трудовські і приватний сектор селища Жовтневого.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

36