Столичні правоохоронці припинили діяльність ще одного грального закладу в нежитловому приміщенні готелю, розташованого в Дніпровському районі, повідомили ForUm'у у відділі зв'язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у місті Києві.

«Співробітники столичного управління по боротьбі з економічною злочинністю отримали інформацію, що на вулиці Раїси Окіпної функціонують ігрові автомати. Міліціонери одразу ж прибули за вказаною адресою з метою встановлення можливого порушення чинного законодавства», - сказано в повідомленні.

Пізніше, в ході обшуку приміщення, правоохоронці вилучили 15 столів для гри в покер, 4 ящики з фішками, 27 системних блоків, 23 монітори, 3 касові апарати, модеми і телевізори.

«Цього ж дня слідчим відділом Дніпровського РУ ГУМВС України в місті Києві було відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України», - зазначають у відомстві.

Наразі міліціонери встановлюють розмір ставок, виграшів і загальний оборот закладу. «У той же час з'ясовується роль всіх учасників, причетних до організації та заняття гральним бізнесом, а це і організатори, і адміністратори, і касири», - резюмують у столичній міліції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

26