Неправдиве повідомлення про замінування приміщення автовокзалу в Тернополі зробив абонент з Луганщини, повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю Управління МВС України в Тернопільській області.

Інформація про нібито закладену вибухівку надійшла від директора ВАТ «Тернопільавтотранс-16100» (Тернопільський центральний автовокзал) об 11:35 27 листопада.

«Він повідомив, що на довідку (у довідкове бюро. - Ред.) автовокзалу зателефонував невідомий чоловік і заявив, що в приміщенні закладено вибуховий пристрій», - зазначили в УМВС.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група міськвідділу міліції і інші екстрені служби, було евакуйовано близько двохсот осіб - персоналу та пасажирів.

Співробітники вибухотехнічної служби та кінологи обласного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру обстежили зазначену будівлю.

Було організовано комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення особи, яка зробила дане повідомлення.

За попередньою інформацією, особа, яка повідомила про закладення вибухового пристрою, на момент здійснення дзвінка перебувала в Перевальському районі Луганської області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом