Господарський суд Києва постановив повернути Міністерству оборони майнові комплекси в Києві вартістю 1,3 млн грн. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Згідно з повідомленням військова прокуратура Дарницького гарнізону Центрального регіону України подала скаргу до Господарського суду Києва на неправомірне рішення державного виконавця відділу державної виконавчої служби Деснянського районного управління юстиції щодо закриття провадження про повернення майнового комплексу (ангарів для зберігання військового спорядження) загальною площею більше 800 кв. м вартістю понад 1,3 млн грн.

«Господарський суд Києва задовольнив скаргу військового прокурора і зобов'язав відділ державної виконавчої служби повернути в примусовому порядку Міністерству оборони зазначений майновий комплекс», - повідомили у відомстві.

Нагадаємо, Господарський суд Києва рішенням від 24.02.2014 р. задовольнив позов військової прокуратури Дарницького гарнізону в інтересах держави в особі Міністерства оборони України та Київського квартирно-експлуатаційного управління Міноборони до благодійного фонду «Мустанг» щодо повернення оборонному відомству майнового комплексу, який протиправно використовувався для комерційних цілей.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

55