У першій половині дня 27 листопада в міліцію надійшло повідомлення про замінування загальноосвітньої школи на Оболоні, станції метро «Кловська», відділення «Укрпошти» та посольства Канади в Україні, повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у місті Києві.

«Сьогодні о 8 годині ранку на спецлінію «102» надійшло повідомлення про закладену вибухівку в загальноосвітній школі на Оболоні. За викликом терміново виїхала слідчо-оперативна група районної міліції, фахівці вибухотехнічної служби, кінологи, дільничні інспектори міліції. При обстеженні приміщення шкільного закладу та прилеглої території вибухонебезпечних предметів або речовин виявлено не було. Евакуйовані 5 осіб», - сказано в повідомленні.

У міліції також повідомили, що в міліцію зателефонував анонім і повідомив, що заміновано станцію метро «Кловська». Далі аналогічні повідомлення оператори служби «102» прийняли щодо відділення «Укрпошти» у Дніпровському районі Києва та посольства Канади в Україні (Шевченківський район столиці).

Зараз правоохоронці обстежують дані об'єкти на предмет виявлення вибухових пристроїв. Проводиться комплекс заходів, спрямованих на встановлення особи, яка надала неправдиву інформацію.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом